Ontvangst Plus Status

Op 17 september 2015 heeft onze praktijk voor de derde keer de Plus Status ontvangen van verzekeraars Zilveren Kruis/Achmea en Menzis. 

De voor ons zeer geslaagde audit van KIWA heeft tot gevolg dat wij ons PlusPraktijk en Topzorg praktijk mogen blijven noemen, dit is de hoogste status die verzekeraars aan praktijken voor fysiotherapie geven.
De afgelopen maanden heeft het hele team hard gewerkt om alles optimaal voor elkaar te hebben en wij zijn heel tevreden met deze erkenning.

Wat is een PlusPraktijk ?
PlusPraktijken zijn fysiotherapiepraktijken die niet alleen voldoen aan alle kwaliteitseisen van de eigen beroepsvereniging, maar een stapje verder gaan. Met aanvullende programma's bijvoorbeeld. Of met het inzichtelijk maken van de kwaliteit. Bij de kwaliteitseisen gaat het bijvoorbeeld om de deskundigheid van de fysiotherapeuten, het resultaat van klanttevredenheidsonderzoeken, een standaardprocedure voor het vastleggen en in kaart brengen van de klachten en het aantal behandelingen voor een bepaalde lichamelijke klacht.
Andere voordelen van een PlusPraktijk zijn de bereikbaarheid, de openingstijden en de wachttijd.


Ruim 2,5 miljoen Nederlanders hebben hun zorgverzekering afgesloten bij Zilveren Kruis . Zilveren Kruis is daarmee een van de grootste zorgverzekeraars van Nederland.
Zilveren Kruis heeft een speciale zorgverzekering voor sporters . Dit Sport Pakket vergoedt specialistische zorg die helpt om blessures te voorkomen en te genezen.
Behalve voor verzekerden van Zilveren Kruis Achmea zijn wij ook PlusPraktijk voor verzekerden van Agis, FBTO en Interpolis.

achmea topZorg90