Praktijkinformatie

Algemeen
De praktijk Fysiotherapie Eefde bestaat uit een team van fysiotherapeuten met diverse verbijzonderingen.
Naast algemene fysiotherapeutische zorg is ons team is gespecialiseerd in manuele therapie, kinderfysiotherapie, oedeemfysiotherapie, sportfysiotherapie en handtherapie. Specifieke aandachtsgebieden zijn verder schouderproblematiek, centraal neurologische aandoeningen zoals Parkinson, oncologie, Claudicatio Intermittens, DM II, COPD, hartrevalidatie, psychosomatische klachten en CRPS.

Openingstijden
U kunt bij ons terecht:
. op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur
. op maandag-, woensdag- en donderdagavond tot 21.00 uur
. op zaterdag van 9.00 tot 12.00 uur
Behandeling vindt op afspraak plaats

Contact
Telefonisch zijn wij bereikbaar op nummer 0575-515655 . Wij maken gebruik van de telefoonservice via Fys’optima, zodat wij verzekerd zijn van een optimale bereikbaarheid. De telefoonservice beantwoordt de telefoon als wij dit zelf niet kunnen en bericht ons via de mail. Wij bellen u zonodig terug. Ook kunt u ons per mail bereiken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wij streven ernaar om niet met een wachtlijst te werken en een cliënt binnen 2 werkdagen in te plannen.

Tarieven
Met de meeste zorgverzekeraars hebben we contracten afgesloten. Om te weten of uw verzekering fysiotherapie vergoedt, is het verstandig uw polis goed door te lezen of om contact op te nemen met uw zorgverzekeraar.

 

Onze brochure met aanvullende informatie:
folderFtE2018 1